Day 1, morning

Wow. Szóóóval megérkeztem. Tegnap este -ma hajnalban- itteni idő szerint 1 felé, otthoni szerint 2 felé toppantunk be a házba. A környék kö...

Wow. Szóóóval megérkeztem. Tegnap este -ma hajnalban- itteni idő szerint 1 felé, otthoni szerint 2 felé toppantunk be a házba. A környék közel sem olyan nagyzolós, mint Shaul-éknál volt. De tetszik. Vagy épp ezért tetszik. Annyira Harry Potter feelingje van, hogy az elképesztő. De jó értelemben! Még lyuk is van az ajtón a postának, meg kis szobácska a lépcső alatt! Szóval nagyon szuper.
A ház amúgy tetszik, kényelmes, családias kis lakás -három emelet, amúgy, de tényleg nem nagy-, a szobám is tetszik. A család pedig. Dillan nagyon édes. Tipikus 10 éves kölyök, de szimpatikus. És egyből megtaláltuk a közös hangot, aminek kifejezetten örültem. Ma ő vezet majd körbe a házban meg a környéken :D Az anyuka nagyon beszédes, segítőkész és borzasztó kedves, az apuka meg bár kevésbé beszédes, de rajta is látszik, hogy bármivel fordulhatok hozzá is, ha úgy adódik a helyzet. Szóval tényleg szuperek.
Na de megyek lassan, reggelizek. Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a mai nap!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Flickr Images